diumenge, 26 de maig del 2013

Notícia d'Olot Televisió: Demanen l'absolució del garrotxí Genís Martín pels fets ocorreguts durant la vaga general del març de 2012



genis_martinEl jove olotí Genís Martín, que pertany als col·lectius independentistes Arran i CUP, s’enfronta a una pena de 5 a 7 anys de presó i a 5.000 euros de multa pels incidents provocats a Barcelona durant la vaga general del 29 de març de 2012. Ara s’ha iniciat una campanya de suport a través de la CNT d’Olot i els col·lectius esmentats, demanant l’absolució de Martín per aquests incidents.

 Argumenten que no hi ha cap prova que demostri els fets que se l’imputen, que són desordres públics, danys continuats en el mobiliari urbà i alteració de la via pública. A més, afirmen que no hi ha precedents de penes tant elevades per aquestes acusacions. Aquest dissabte 1 de juny s’inicien els actes de protesta, amb una manifestació davant l’Ajuntament d’Olot. Martín, que en el moment dels fets estudiava a Barcelona, va participar en el piquet informatiu que va tallar el carrer Entença de Barcelona durant la vaga general, i juntament amb cinc companys més serà jutjat el proper 14 de juny.